Stödstrumpor

Ta på dig dina stödstrumpor direkt på morgonen - så motverkar de trötta och svullna ben och fötter hela dagen. Stödstrumpor hjälper din kropp med blodcirkulationen så att hjärtat orkar pumpa upp allt blod från benen.

Stödstrumpor lindrar och minskar risken för åderbråck, något som kan göra ont och vara i vägen. Idag finns det stödstrumpor med roliga färger, olika material och stödstrumpor för alla behov (se meny till vänster).

Kvinna
Stödstrumpor för kvinnor
Man
Stödstrumpor för män

Köpa stödstrumpor online – handla tryggt av butik21?

Vi har ett brett utbud av stödstrumpor som håller hög klass och är väldigt prisvärda. Några varumärken är vi i princip ensamma om att erbjuda i Sverige. Hos oss hittar du varumärken som Jobst, Swedish Supporters och Doktorn Rekommenderar. Färgglada stödstrumpor har blivit väldigt populärt eftersom de ser ut som vanliga roliga, inspirerande och snygga strumpor.

Vi har även stödstrumpor i olika material - från bomull till bambu. Vill du ha eleganta stödstrumpor till fest eller lite uppklätt på kontoret så passar mikrofiber, letar du efter varma sköna stödstrumpor så finns det i ull. Välj själv vad som passar just dig bäst för tillfället.

Genom att ha möjlighet att välja vilken färg, form och design du vill ha på dina stödstrumpor gör att du faktiskt kan ha stödstrumpor vid varje tillfälle. Du behöver inte längre gå omkring i tjocka och varma stödstrumpor som bara påminner om sjukvården. Nu kan du välja om du vill ha rosa stödstrumpor när du sportar eller flyger, blå stödstrumpor när du jobbar eller är gravid - valet är ditt.

I princip alla våra stödstrumpor går att tvätta i maskin, ett rejält plus för att få ihop vardagen. Men kom ihåg att använda tvättpåse för nylonbaserade stödstrumpor.

Kunder recenserar butik21

Självklart är det dessutom tryggt och säkert att beställa från butik21. Vi erbjuder 30-dagars öppet köp. På Trustpilot.com hittar du recensioner från riktiga kunder, recensioner som vi inte kan påverka. Där ser du hur våra kunder upplever våra produkter, vår leveranstid och vår service.

På trustpilot.com hittar du kunder från bland annat Sverige, Danmark, Norge, England, Holland, Belgien och Frankrike. Våra tyska kunder utvärderar oss på trustpilot.de/review/butik21.de och våra finska kunder på www.trustpilot.fi/review/tukisukat-shop

Kontakta oss 

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande storlek, färger, leverans eller något annat. 

Mail:  info@butik21.com
Telefon: 08-27 88 50 

Butik21 - din specialist för friska ben & fötter