• Leverans till dörren 39 kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 30 dagars bytesrätt
  • Frakt 29 kr
  • info@mediconline.se

Må bättre!

MedicOnline har som mål att du ska kunna må bättre. Vi vill alla ha en kropp som vi trivs i och som håller i många år. När vi börjar träna behöver vi hjälpmedel som sulor, tights och kompressionsstrumpor. Att må bättre handlar både om att ha kläder som är funktionella och gör nytta samtidigt som man känner sig bekväm och fräsch. 

När vi tränar för hårt, blir gravida, tränar för lite och försöker hitta tillbaka till formen drabbas vi ibland av små eller större skador. Allt från smärta i leder, muskler eller fotproblem så som hälsprickor, fotsvamp eller fotsvett. Kanske har du drabbats av inkontinens, diabetes, klimakterieproblem eller kanske bara ett skavsår som gör livet lite surt. Då har vi produkterna för att du ska må bättre - allt från Tena trosskydd till Rehband knäskydd. Produkter som gör att du känner dig bekväm i dig själv när du tränar och i din vardag.

Träna smart med rätt hjälpmedel och skydd. Vi kan hjälpa dig! Vi kommer snart att lansera vår "problemnyckel" där du förhoppningsvis kan hitta lösningen till just ditt problem.

Njut av livet! Anpassa din träning till dina skador och din form, träningen är det viktiga. Unna dig fotvård, mjuka underkläder och ett vårfint nagellack! Och glöm inte kompressionsstrumporna, vi har ett par för varje tillfälle.

Vänligen Lotta

Mediconline.se

Lider du av hälsprickor? Nu erbjuder vi 15% på återfuktande fotbad & effektiva fotkrämer som intensivt återfuktar huden på djupet. Nu kan du få leverans till dörren, välj i kassan!

Naprapaten Johanna Gravidträning